Life&Business coach | Egészségmentor | Yogi | Személyre szabott táplálkozási tanácsadás | Coaching

Kiss Vivien - Coach

Kiss Vivien - Coach

Coaching

2019. február 14. - KissVivien

Mi az a coaching és miben tud Neked segíteni?

 

A coaching egy olyan segítő beszélgetés, mely során rávezetlek a problémáid, elakadásaid valódi okára és támogatlak a saját megoldásaid kidolgozásában.

Nem arról van szó tehát, hogy megmondom mit tegyél, hanem arról, hogy mint egy lelki-mentális edző támogatlak az utadon, segítek feltárni, kidolgozni azt és elindulni rajta, akár a céljaid eléréséről, akár egy élethelyzet megoldásáról van szó.

A coaching valójában abban segít, hogy a jelenlegi helyzetedből eljuss oda, ahol igazán lenni szeretnél!

coaching_poszt.jpg

 

Mit jelent számomra a coaching?

 

Edzőként majd táplálkozási tanácsadóként hamar rájöttem, hogy nem elég csupán a testünk egészségén dolgozni, hiszen minden fejben dől el és a testünk, egészségünk is belső világunk tükörképe, tehát érdemes először ezen a területen változásokat elindítani.

Mivel mindig is érdekelt az önfejlesztés és a másokkal való munka, a hozzám forduló emberek segítése, így egy olyan módszert kerestem, amelyben hatékonyan gyakorolhatom mindezt. Így találtam rá a coaching-ra. Ahogy végig haladtam a képzésen nem csak megtanultam használni a módszert, hanem én magam is végig csináltam a folyamatot, mint ügyfél, így első kézből tapasztalhattam meg a hatékonyságát. A coaching számomra szerelem, mint ügyfél és mint coach egyaránt. Ha szeretnéd Te is megtapasztalni mindezt és valódi változásokat elérni az életed bármely területén, keress bizalommal!  

 

Miben tudok Neked segíteni?

 

  • Ha úgy érzed megrekedtél az életben, nincsenek céljaid, nincs motivációd, csak taposod a mindennapokat és szeretnél kiszabadulni ebből a mókuskerékből

  • Ha vannak álmaid, elképzeléseid, céljaid, de folyamatosan elakadsz a megvalósításukban

  • Ha olyan élethelyzetbe kerültél, melyből szeretnél kikászálódni, de nem látod a hogyan tudnál

  • Vagy bármilyen más esetben, ha úgy érzed szükséged van segítségre, hogy előre léphess

 

Hogyan néz ki a folyamat?

 

Minden esetben megelőzi a közös munkát egy ingyenes 30 perces konzultáció, melynek keretén belül megismerkedünk, elmondom a folyamat részleteit és eldöntheted valóban szeretnél-e belevágni a közös munkába.

Ezután öt darab 60 perces coaching alkalom következik, melyek keretén belül feltárjuk a különböző témáidat majd közösen dolgozunk rajtuk.
Az alkalmak először heti majd két heti rendszerességgel zajlanak, elsősorban online, előre egyeztetett időpontokban, de maximálisan rugalmasan, igazodva a te időbeosztásodhoz is.

 

Mennyibe kerül a coaching?

 coaching.jpg

A 30 perces előzetes konzultáció minden esetben ingyenes!

A coachingok pedig alkalmanként 12.000 Ft-ba kerülnek, melyeket minden alkalom előtt utalással tudsz rendezni egy előre kiállított díjbekérő alapján.

Abban az esetben, ha az első alkalom előtt egyben rendezed a coaching folyamat teljes díját, úgy mindez csak 49.900 Ft az 5 alkalomra!

Karácsony alkalmából December 31-ig minden coaching alkalom 12.000 helyett 10.000 Ft. Az öt alkalom egy összegben fizetve, pedig 49.900 Ft helyett 39.000 Ft!!

 

Jelentkezés:

 

Amennyiben érdekel a coaching, a következő elérhetőségeken tudsz bővebb információt és/vagy időpontot kérni:

+36 70 369 7662
vivien.kiss@bodywakes.hu

Kiss Vivien
Life & Business & Health Coach
Egészségmentor
Funkcionális táplálkozási tanácsadó

A bejegyzés trackback címe:

https://kissvivien.blog.hu/api/trackback/id/tr2314627556
süti beállítások módosítása