Life&Business coach | Egészségmentor | Yogi | Személyre szabott táplálkozási tanácsadás | Coaching

Kiss Vivien - Coach

Kiss Vivien - Coach

Táplálkozási tanácsadás

2019. február 14. - KissVivien


A táplálkozási tanácsadás nálam aköré az alapelv köré épül, hogy nem vagyunk egyformák.

 

Biztosan te is hallottál már 1000 és egy féle diétáról, amik közül ráadásul sok teljesen ellent mond egymásnak. Ne egyél húst, szinte csak húst egyél stb… És biztosan azt is észrevetted már, hogy van, akinél az egyik működik van, akinél pedig a másik. De nem működik mindenkinél ugyanaz az étrend!

Miért?

A fent említett ok miatt, mert nem vagyunk egyformák, így nem működhet mindenkinél egy adott sablon.

taplalkozasi_tanacsadas.jpg


Hogy működik nálam a tanácsadás?


Éppen ezért nálam a táplálkozási tanácsadás egy 30 perces anamnézissel kezdődik, ahol megbeszéljük a jelenlegi életmódbeli szokásaid, illetve az esetleges kórelőzményeidet.

Ezután egy újabb 30 perces blokkban online formában kérdőívek, személyesen pedig műszeres mérések segítségével térképezzük fel a táplálkozási és hormontípusodat. Melyekről IDE KATTINTVA olvashatsz bővebben.

Ezt követően megbeszéljük az eredményeket, elmagyarázom mi hogyan működik a szervezetedben és ezek alapján hogyan állítjuk be a táplálkozásodat. Nem csak elmondom mit tegyél tehát, hanem azt is megnézzük miért.


Maga a táplálkozás beállítása pedig 5 lépésben történik:

 

1. Alapanyag kiválasztás
Megbeszéljük mik a számodra jótékony, semleges, ritkán fogyasztandó vagy esetleg kerülendő élelmiszerek. Ehhez kapsz egy élelmiszerlistát is, amin ezeket kategorizálva láthatod.

2. Tápanyag arányok
Beállítjuk milyen arányban érdemes fehérjéket, zsírokat és szénhidrátokat fogyasztanod egy-egy étkezésen belül. Megmutatom továbbá azt is, hogy tudod ezt kiszámolni úgy, hogy stimmeljen és praktikus is legyen.

3. Ritmus
Megnézzük egy nap hányszor és milyen időközönként érdemes étkezned. Az étkezések ritmusát természetesen összehangoljuk az életviteleddel, hogy ne csak légből kapott időpontok, hanem kivitelezhető, életszerű alkalmak legyenek.

4. Mennyiség
Átbeszéljük hány kcal-t és milyen elosztásban érdemes bevinned egy nap során. Figyelembe véve az alapanyagcserédet, a napi aktivitásodat és ha vannak, akkor az edzéseid számát és intenzitását is.

5. Étrendkiegészítés
Az étkezés beállítása mellett azt is megbeszéljük melyek azok az étrendkiegészítők, amik segíthetnek a szervezetednek és hatékonyabbá tehetik a céljaid eléréséhez vezető utat.

A tanácsadás után egy héten belül küldök egy heti minta étrendet is receptekkel.

Néhány hónap múlva pedig csinálunk egy kontrollt, amikor megnézzük, hogy vagy, mi változott.

Emellett menet közben is ha bármilyen kérdésed felmerül e-mailben tudunk egyeztetni.

 

A személyre szabott táplálkozási tanácsadás díja 59.900 Ft,
mely tartalmazza:

  • anamnézist – melynek során kérdéseket teszek fel Neked, aminek az a célja, hogy feltérképezzük esetleges kórelőzményeidet, táplálkozási és életviteli szokásaidat, problémaköröd és céljaid
  • laborelemzést – 3 hónapnál nem régebbi laboreredményekből (igény esetén előzetesen összeállítom a személyre szabott labor javaslatot)
  • műszeres méréseket / táplálkozási- és hormontípus (anyagcseretípus) speciális kérdőívek és módszerek általi feltérképezését
  • részletes kiértékelést és tanácsadást
  • a heti minta étrendet
  • a 60 perces kontrollt
  • a kapcsolattartási lehetőséget

 

Amennyiben érdekel a program, a következő elérhetőségeken tudsz bővebb információt és/vagy időpontot kérni:


+36 70 369 7662
vivien.kiss@bodywakes.hu

Kiss Vivien
Life & Business & Health Coach
Egészségmentor
Funkcionális táplálkozási tanácsadó

A bejegyzés trackback címe:

https://kissvivien.blog.hu/api/trackback/id/tr5714627558
süti beállítások módosítása